CH TOWER
 ËNDRA JUAJ PËR BANIM

Pse ne?

Sepse jemi më të mirët

Ekzistojnë dimensione dhe modele të ndryshme të banesave, prej 58.3 m², 78.1 m², 83.7 m², 89.3 m², 104.7 m², 104.9 m² dhe 110.8 m². Banesat ofrohen në sistemin Çelësat në dorë dhe janë të pajisura me elemente të banjos, dyer të drurit, parket, etj.

Kompleksi i quajtur CH TOWER do të përfshijë parkun e gjelbëruar, lodra për fëmijë, dy kat parking nëntokësor duke përfshi mini-depo, parking i jashtëm, nxemje qendrore, furnizim të rregullt me ujë 24 orë, furnizim i rregullt me energji elektrike, sistem i përbashkët ventilimi, ashensorë, kamera vëzhguese, sigurim i brenshëm dhe i jashtëm i objektit, mbrojtje kundër zjarrit

Për objektet e veta Cakolli Group ofron edhe mirëmbajtjen dhe ndriçimin e hapësirave të përbashkëta, si dhe operimin e ashensorit. Mirëmbajtja është obligative dhe çdo pronar është i obliguar të marr pjesë. Ky organizim siguron që hapësirat e përbashkëta të jenë çdo herë funksionale dhe në nivelin e duhur të pastërtisë.

Misioni i Cakolli Group është që t’ju ofrojë qytetarëve të Kosovës ambient të ngrohtë për jetë të rehatshme familjare dhe hapësira të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, të një standardi ndërkombëtar dhe me çmime të arsyeshme.

Te ne mund të gjeni

 • Banesa B3

  Banesa B3 Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes,…
 • Banesa B1

  Banesa B1 Përbëhet nga dhoma ditore, tri dhoma të fjetjes,…
 • Banesa B2

  Banesa B2 Përbëhet nga dhoma ditore, tri dhoma të fjetjes,…
 • Banesa A4

  Banesa A4 Përbëhet nga dhoma ditore, dhoma e fjetjes, ballkoni,…
 • Banesa A3

  Banesa A3 Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes,…
 • Banesa A2

  Banesa A2 Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes,…
 • Banesa A1

  Banesa A1 Përbëhet nga dhoma ditore, dhoma e fjetjes, ballkoni,…