Banesa A3

Banesa A3

Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes, ballkoni, dy banjo, kuzhina dhe koridori

Te ne mund të gjeni

 • Banesa B3

  Banesa B3 Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes,…
 • Banesa B1

  Banesa B1 Përbëhet nga dhoma ditore, tri dhoma të fjetjes,…
 • Banesa B2

  Banesa B2 Përbëhet nga dhoma ditore, tri dhoma të fjetjes,…
 • Banesa A4

  Banesa A4 Përbëhet nga dhoma ditore, dhoma e fjetjes, ballkoni,…
 • Banesa A3

  Banesa A3 Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes,…
 • Banesa A2

  Banesa A2 Përbëhet nga dhoma ditore, dy dhoma të fjetjes,…
 • Banesa A1

  Banesa A1 Përbëhet nga dhoma ditore, dhoma e fjetjes, ballkoni,…