CH TOWER
 ËNDRA JUAJ PËR BANIM

Referencat

Gjatë viteve të egzistimit në tregun zvicran dhe atë në Kosovë, themeluesit e Cakolli Group kanë kryer punë me sukses.

D&A Construction (Gjilan)

Kompleksi ALBANICA (Gjilan)

Hotel Kllokoti (Viti)

ERA Immbobile (Zvicër)

Bischofe Partner AG (Zvicër)

Implenia (Zvicër)

Marti (Zvicër)

Hares (Zvicër)

Steiner (Zvicër)

Priora (Zvicër)