CH TOWER
 ËNDRA JUAJ PËR BANIM

Rreth nesh

Cakolli Group është kompani e regjistruar vitet e fundit në Kosovë, por me veprimtari nga viti 2003 në tregun zvicran, e cila merret me veprimtari si ndërtim i lartë, ndërtim i ulët, nivelizim, fasadë, knauf, veprimtari të cilat janë bërë më sukses dhe profesionalizëm.

Themelimi i Cakolli Group erdhi si ide e dy forcave të cilat vepronin në tregun zvicran, ku hapën dhe kompaninë në Kosovë.

Cakolli Group tani është duke ndërtuar objektin afaristo-banesor në mes të Bregut të Diellit dhe parkut Ibrahim Rugova, me sipërfaqe 10000m2, sipas standardeve evropiane.

Kompleksi i quajtur CH TOWER do të përfshijë parkun e gjelbëruar, lodra për fëmijë, dy kat parking nëntokësor duke përfshi mini-depo, parking i jashtëm, nxemje qendrore, furnizim të rregullt me ujë 24 orë, furnizim i rregullt me energji elektrike, sistem i përbashkët ventilimi, ashensorë, kamera vëzhguese, sigurim i brenshëm dhe i jashtëm i objektit, mbrojtje kundër zjarrit