CH TOWER
 ËNDRA JUAJ PËR BANIM

Stafi

Kompania Cakolli Group përbëhet nga një staf profesional

Isa Cakolli
Drejtor

Nexhmedin Haliti
Bashkëpronar

Vehbi Cakolli
Menaxher

Naim Ramadani
Inxhinier i arkitekturës dhe ndërtimtarisë