Referencat tona.

Gjatë viteve të egzistimit në tregun zvicran dhe atë në Kosovë, themeluesit e Cakolli Group kanë kryer punë me sukses.

D&A Construction

Kompleksi ALBANICA

Gjilan

Gjilan

Hotel Kllokoti

ERA Immbobile

Viti

Zvicër

Bischofe Partner AG

Implenia

Zvicër

Zvicër

Marti

Hares

Zvicër

Zvicër

Steiner

Priora

Zvicër

Zvicër

2019 - Cakolli Group

© Të gjitha të drejtat e rezervuara.