15 vjet eksperiencë !

Cakolli Group është kompani e regjistruar vitet e fundit në Kosovë, por me veprimtari nga viti 2003 në tregun zvicran, e cila merret me veprimtari si ndërtim i lartë, ndërtim i ulët, nivelizim, fasadë, knauf, veprimtari të cilat janë bërë më sukses dhe profesionalizëm.

 

Themelimi i Cakolli Group erdhi si ide e dy forcave të cilat vepronin në tregun zvicran, ku hapën dhe kompaninë në Kosovë.

 

Cakolli Group tani është duke ndërtuar objektin afaristo-banesor në mes të Bregut të Diellit dhe parkut Ibrahim Rugova, me sipërfaqe 10000m2, sipas standardeve evropiane.

 

Kompleksi i quajtur CH TOWER do të përfshijë parkun e gjelbëruar, lodra për fëmijë, dy kat parking nëntokësor duke përfshi mini-depo, parking i jashtëm, nxemje qendrore, furnizim të rregullt me ujë 24 orë, furnizim i rregullt me energji elektrike, sistem i përbashkët ventilimi, ashensorë, kamera vëzhguese, sigurim i brenshëm dhe i jashtëm i objektit, mbrojtje kundër zjarrit

Pse Ne?

Sepse jemi më të mirët

Ekzistojnë dimensione dhe modele të ndryshme të banesave, prej 58.3 m², 78.1 m², 83.7 m², 89.3 m², 104.7 m², 104.9 m² dhe 110.8 m². Banesat ofrohen në sistemin Çelësat në dorë dhe janë të pajisura me elemente të banjos, dyer të drurit, parket, etj.

Kompleksi i quajtur CH TOWER do të përfshijë parkun e gjelbëruar, lodra për fëmijë, dy kat parking nëntokësor duke përfshi mini-depo, parking i jashtëm, nxemje qendrore, furnizim të rregullt me ujë 24 orë, furnizim i rregullt me energji elektrike, sistem i përbashkët ventilimi, ashensorë, kamera vëzhguese, sigurim i brenshëm dhe i jashtëm i objektit, mbrojtje kundër zjarrit

Për objektet e veta Cakolli Group ofron edhe mirëmbajtjen dhe ndriçimin e hapësirave të përbashkëta, si dhe operimin e ashensorit. Mirëmbajtja është obligative dhe çdo pronar është i obliguar të marr pjesë. Ky organizim siguron që hapësirat e përbashkëta të jenë çdo herë funksionale dhe në nivelin e duhur të pastërtisë.

Misioni i Cakolli Group është që t’ju ofrojë qytetarëve të Kosovës ambient të ngrohtë për jetë të rehatshme familjare dhe hapësira të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, të një standardi ndërkombëtar dhe me çmime të arsyeshme.

Cakolli Group e bën këtë duke qenë vigjilent rreth përdorimit të materialit ndërtimor të standardit ndërkombëtar për siguri dhe kualitet dhe përdorimit të materialit për punime të brendshme që janë moderne dhe në trend me kohën. Cakolli Group punon me furnitorët më të njohur vendor dhe të huaj për të siguruar që produktet e saj të jenë çdoherë një hap më përpara dhe për të përmbushur kështu premtimin e saj nën moton

2019 - Cakolli Group

© Të gjitha të drejtat e rezervuara.